SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Ekumeeninen kohtaamispaikka Kirkkopäivillä


Kirkkotorin ekumeenisella kohtaamispaikalla rukoillaan tasatunnein eri kristillisten kirkkojen perinteiden mukaan. Kävijät voivat liittyä rukoukseen tulemalla paikalle ja jättämällä oman rukouspyyntönsä.


Teltta sijaitsee Jyväskylän Kauppakadun kävelykatuosuudella, Kauppakadun ja Kilpisenkadun risteyksen läheisyydessä. Kirkkotorille on vapaa pääsy.


Paikalla on sekä perjantaina 17.5. ja lauantaina 18.5. jyväskyläläisten kristillisten seurakuntien ja Suomen Ekumeenisen Neuvoston väkeä. Ensimmäisille kävijöille on jaossa Kristittyjen ykseyden rukousviikon rukousmateriaalia.


Teltalle voit tulla myös kysymään seurakuntien toiminnasta, keskustelemaan kristittyjen yhteistyöstä ja jakamaan ideoita oman paikkakunnan kristittyjä yhdistävästä toiminnasta.


Järjestäjä: Jyväskylän kristillisten seurakuntien yhteistyötoimikunta ja Suomen Ekumeeninen Neuvosto


eli ekumeenista rukousviikkoa vietetään vuosittain ympäri maailmaa tammikuussa (18.1.-25.1.), mutta rukous yhdistää ja on ajankohtaista vuoden ympäri. Teltalla voi tuoda huolet ja ilonaiheet Jumalan eteen yhdessä toisten kristittyjen kanssa.

 


Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors           Puh / Tfn +358 40 1425 190