SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Tuulta purjeissa – visio- ja strategiatyöpaja

Kuva: Egor Shitikov Pixabaystä


21.4.2021 klo 10:30-15:15


Työpaja on suunnattu  SEN:n jäsen- ja kumppanuusyhteisöjen toimijoille ja strategiatyöskentelystä kiinnostuneille. Yhteistä näkyä rakennetaan päivän aikana käytännönläheisesti – tervetuloa oppimaan miten visiota ja strategiaa tehdään, tätä oppia voi soveltaa myös omassa työssään ja yhteisössään. Työskentelyä ohjaa Tarja Sovijärvi, sertifioitu MCID Head Coach. Työpajassa käytetään Howspace-fasilitointityökalua.

  

Osallistumismaksu 30 e/hlö, laskutamme osallistujia jälkikäteen. 

Työpaja järjestetään etäyhteydellä MS Teamsin kautta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen tilaisuutta. 

Ohjelma 

10:30  Tervetulosanat ja rukous, pääsihteeri Mayvor Wärn-Rancken      
Johdatus visio- ja strategiatyöskentelyyn, Tarja Sovijärvi 
Visio- ja strategiatyöskentely pienryhmissä 

12:30  Tauko 

13:15   Visio- ja strategiatyöskentely pienryhmissä 

15:00   Yhteenveto 

 

Ilmoittautuminen työpajaan on päättynyt. Muistathan peruuttaa osallistumisesi osoitteeseen suvi-tuulia.vaara(at)ekumenia.fi jos ilmoittaudut, mutta sinulle tuleekin este. Laskutamme osallistumismaksun myös etukäteen peruuttamatta jättäneiltä.

 

 Tarja Sovijärvi (MCID Oy:n valmentaja ja perustajajäsen, sertifioitu MCID Head Coach, sertifioitu Tiimiakatemia Team Coach) valmentaa visio- ja strategiatyöskentelyn. Tarja kertoo itsestään: 

”Olen toiminut valmentajana 15 vuoden ajan laaja-alaisesti niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannella sektorilla, painopisteenäni johtamisen kehittäminen useiden eri kirkkokuntien sekä kristillisten järjestöjen parissa. Valmennuskokemukseni kärkeä ovat johtamisen, tiimien ja työyhteisöjen muutoskyvykkyyden kehittäminen. Käytössäni ovat monipuoliset dialogiset ja tekemällä oppimisen menetelmät, tapahtuupa valmennus sitten saman katon alla tai etäyhteyksien välityksellä.


Työpaja järjestetään yhteistyössä kanssa.

 Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors