SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Suvi-Tuulia Vaara SEN:n viestintä- ja toimintakoordinaattoriksi

Suvi-Tuulia Vaara.

Suomen Ekumeenisen Neuvoston hallitus valitsi 7.12.2017 teologian maisteri Suvi-Tuulia Vaaran viestintä- ja toimintakoordinaattoriksi alkaen 8.1.2018.

 

Suvi-Tuulia Vaara on suorittanut TM-tutkinnon Åbo Akademissa 2012 ja vuonna 2014 audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon Eurajoen kristillisessä opistossa. Parhaillaan hän työskentelee Suomen ev.-lut. kirkon kirkkohallituksen ruotsinkielisen työn keskuksessa (KCSA) toimistosihteerinä. Hän on toiminut myös tiedottajana Suomen Kristillisessä Ylioppilasliitossa. Tämän lisäksi Suvi-Tuulia Vaaralla on kansainvälistä viestinnän kokemusta samoin kuin kokemusta kotimaassa eri seurakuntien viestinnässä.

 

Viestintä- ja toimintakoordinaattorin toimi on SEN:ssa uusi. Runsaat 28 vuotta palvellut hallintosihteeri Sirpa-Maija Vuorinen jää 1.5. eläkkeelle, hän on hoitanut myös SEN:n viestintää. Henkilöstön toimenkuvia on hieman uudelleenorganisoitu. Viestintään on haluttu saada lisää resurssia.

 

Tervetuloa Suvi-Tuulia jaloon työhön ekumenian vainiolla!

 

Sirpa-Maija VuorinenSuomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors