SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Ekumeeninen BeOne-kurssi Englannissa kesäkuussa - ilmoittautumisia otetaan vastaan


Haluaisitko ymmärtää paremmin eri kirkkojen traditioita ja jumalanpalveluselämää, oppia ekumeniasta ja saada uusia ystäviä ympäri Eurooppaa? Oletko kiinnostunut inklusiivisuudesta ja yhdenvertaisuuskysymyksistä?
Hae mukaan ekumeeniselle BeOne -kurssille Englannin Yorkissa 23.-26.6.2022. 

Kurssi soveltuu niin seurakuntanuorelle kuin jo varttuneemmalle opiskelijalle, joka haluaa harjaantua ekumeniassa kansainvälisesti.  osallistujien ikähaarukka on 18-30 vuotta. Suomesta kurssille on vuosittain lähetetty 2-4 osallistujaa.

Osallistumismaksu on 100€ joka sisältää majoituksen, ohjelman ja ruokailut Yorkissa. Matkakustannuksista vastaa osallistuja itse. Omalta seurakunnaltaan tai kirkoltaan voi tiedustella stipendiä kulujen kattamiseen.

Ev.-lut. kirkon Kirkkohallituksen Ulkoasiain osasto myöntää Suomen ev.-lut. kirkon jäsenelle kurssimaksun ja -matkat kattavan stipendin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi sekä miksi haet kurssille asiantuntija Ari Ojellille: ari.ojell(at)evl.fi. Hae stipendiä viimeistään 20.4.

Kiinnostuksesta osallistua kurssille voi ilmoittaa European Fellowship of Christian Youthin puheenjohtajallle sähköpostitse osoitteeseen:

Vuonna 2018  järjestetystä kurssita voit lukea raporttia täältä: 
Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräys on käynnissä koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland ordnar en penninginsamling med tillstånd från Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingen pågår  i hela Finland förutom på Åland.