SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Ekumeenisen toiminnan koulutusohjelman päätöstilaisuus ja kiitokset

Kansainvälisen ja ekumeenisen toiminnan koulutusohjelma Ketko tuli tänään päätökseensä  ja neljän viikonlopun mittaisen kokonaisuuden suorittaneet kurssilaiset saivat todistuksensa SEN:n pääsihteeriltä Mayvor Wärn-Ranckenilta. On siis aika kiittää lämpimästi kaikkia kurssin toteutukseen myötävaikuttaneita: osallistujia, puhujia, kirkkoja jotka avasivat ovensa kurssilaisille, Nuorisojaostoa ja järjestelyistä vastuun kantaneita ketkosihteereitä ja koordinaattoria: Ainoa, Tanjaa ja Kristiania!

Suomen Ekumeeninen Neuvosto on järjestänyt Kansainvälisen ja ekumeenisen toiminnan koulutusohjelmaa Ketkoa vuodesta 1983 alkaen. Nuorisojaosto toteuttaa kurssin vuosittain ja uusi kausi alkaa jälleen syyskuussa Helsingissä. Ketko sopii yli 18-vuotiaille, eri-ikäisille opiskelijoille sekä aihepiiristä muutoin kiinnostuneille.

 

Ketko koostuu neljästä viikonvaihteesta ja pienistä kotitehtävistä, joiden aikana pohditaan mitä ekumenia on teoriassa, ja koetaan, mitä se on käytännössä, vieraillaan eri kristillisten kirkkokuntien luona ja tutustutaan heidän jumalanpalvelus elämäänsä, kohdataan eri tavoin uskovia ja ajattelevia kristittyjä. Kurssilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä eri traditioista ja ekumeniasta ja jaetaan tietoa nuorten aikuisten ekumeenisista toimintamahdollisuuksista Suomessa ja kansainvälisesti.

 

Seuraa ilmoitteluamme, seuraava kurssi alkaa syyskuussa! 

 Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.