SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Evelin Fadayel in memoriam  

Evelin Fadayel
23.1.1945 Port Said, Egypti - 11.1.2011 Vantaa, Suomi

 

Suruviesti rouva Evelin Fadayelin kuolemasta saapui 11.1.2011. Hän oli menehtynyt varhain tuona aamuna. Evelin ja hänen perheensä olivat niitä ihmisiä, jotka antoivat kasvot maamme oleskelulupa-asioiden kohtuuttomuudelle.

 

Kuolinpäiväänsä edeltäneellä viikolla hän lopulta, terminaalisesti sairaana, sai luvan asua lastensa ja lastenlastensa kanssa maassamme. Perheen huolenpito hänestä oli loppuun saakka esimerkillistä. Käsitykseni mukaan Evelinen hengellinen perintö on parasta evästä elämään, mitä hänen kuusi suomalaista lastenlastaan voivat saada. Evelinin kuolinpäivänä martinlaaksolaisen taloyhtiön siniristilippu on puolitangossa ja kahden päivän päästä Evelin saatetaan lepoon Suomen multiin.

 

Ollos iäti muistettu.

 

Heikki HuttunenSuomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräys on käynnissä koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland ordnar en penninginsamling med tillstånd från Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingen pågår  i hela Finland förutom på Åland.