SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Hyvin sanottu -festivaali kutsuu keskustelemaan

Yle järjestää  Verkatehtaan alueella Hämeenlinnassa

30.9.–1.10.2022 yhteistyössä Erätauko-säätiön ja Hämeenlinnan kaupungin kanssa. Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua luottamuksellisiin keskusteluihin tai liittyä spontaanisti pop-up-keskusteluihin. Julkisia keskusteluja voi myös pelkästään kuunnella, osa niistä nähdään myös Ylen kanavilla.

 

Tarkoitus on edistää positiivista keskustelukulttuuria ja rohkaista suomalaisia mukaan palauttamaan ilo keskusteluihin. Luvassa on keskustelua monipuolisesti eri aiheista sekä alueellisella että valtakunnallisella tasolla. Kristillisistä toimijoista mukana järjestämässä keskusteluja ovat ainakin Diakonissalaitos, Sovinto-hanke, ev.-lut. Kirkkohallitus, Hämeenlinna-Vanajan ev.-.lut. seurakunta ja Tampereen ev.-lut. hiippakunta.

 

Keskustelufestivaalin ohjelmaan voi tutustua .

 

 

 

 

 Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.