SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Johtajien 181-rukouspäivä tammikuussa 2019 - teemoina ykseys ja missio

Mitä: Johtajien 181-rukouspäivä

Milloin: Pe 18.1.2019 klo 10-17

Missä: Suhe Seurakunta (Pengerkuja 6, Helsinki)

 

Aamupäivän teema 181-rukouspäivässä on ykseys. Kuulemme kansainvälisiä ja suomalaisia kokemuksia kirkkokuntarajoja ylittävän rukousyhteyden vaikutuksesta, puheenvuorojen pitäjinä:

  • pastori ja rukousliikkeen johtaja Michael Kimuli Ugandasta
  • emeritus-seurakunnanjohtaja Klaus Korhonen Helsingistä / Itävallasta
  • pastori ja kansanedustaja Antero Laukkanen Espoosta

Suurimman osan ajasta rukoilemme pienissä ryhmissä johtajina eri kirkko- ja seurakunnista - ykseyden, yhteyden ja sovinnon puolesta.

 

Iltapäivän teema on missio. Inspiroidumme lähtemään liikkeelle rukousyhteydessä ja evankeliumin kanssa paikkakunnillamme. Meitä rohkaisevat mm. nuoremmat puhujat:

  • XEE - Evankeliointi Elämäntapana ry:n toiminnanjohtaja Toni Linjama Lahdesta
  • Mikaelinseurakunnan vs. kappalainen ja nuorten aikuisten pastori Matti Hernesaho Turusta
  • Suomen Vapaakirkon lähetyssihteeri Roni Zidbeck Tampereelta

Jälleen keskitymme yhteiseen rukoukseen pienissä ryhmissä ja myös rukousseinän avulla - paikkakuntiemme ja evankeliumin menestyksen puolesta. Tunnustamme myös virheitämme ja rakkauden puutetta lähimmäisiämme kohtaan.

 

Päivän juontaa Suhen pastori ja Suomen Evankelisen Allianssin uusi puheenjohtaja Kirsi Rothfors Helsingistä.

 

Olennaista on, että sinä olet äänessä - Jumala kuulee yhteisen rukouksemme. Ja Hän vastaa meille - iltapäivän lopuksi jaamme yhteisesti sitä, mitä Isä on päivän aikana puhunut.

 

181-rukouspäivään on ilmoittautuneita jo hyvin laajapohjaisesti: kirkkokunnanjohtajia, kirkkoherroja, pastoreita, järjestöjohtajia, kristittyjä liikemiehiä ja muita vaikuttajia eri puolilta Suomea.

 

Tule sinäkin mukaan rukoilemaan! Rukous voi paljon! (Jaak. 5:16)

 

Hinta 20 € sisältää yhteisen lounaan ja kahvit.

 

Järjestäjä: Suomen Evankelinen Allianssi – Yhdessä ytimessä
Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräys on käynnissä koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland ordnar en penninginsamling med tillstånd från Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingen pågår  i hela Finland förutom på Åland.