SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Jukka Lemppilampi vierailussa SEN:ssa

Jukka Leppilampi kävi vierailulla SEN:n toimistolla 2.4.2019. Keskustelussa pääsihteerin kanssa pohdittiin muun muassa  ekumeenista spiritualiteettia sekä estetiikan että musiikin teologisia ja hengellisiä ulottuvuuksia. Jukka Leppilampi on Ekumeeniselle Neuvostolle tuttu niin esiintymisistään ja rukouslauluistaan kuin ekumeenisesta lähtökohdastaan palvella Kristuksen kirkkoa. Hän työskentelee kristittyjen artistien hengellisellä kentällä. Keskustelun päätteeksi saimme laulaa yhdessä Amazing grace, armo ja rakkaus kantaa. Kuvassa myös yllättäen pianistiksi joutunut kouluttaja Paul E. Hoffman.

Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.