SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Kasvurauhaa - syksyn koulutuksia ja tapahtumia suunnitellaan parhaillaan

Kuvassa 10.3. suunnittelemassa Maria Sten, Sarah Tiainen, Liisa Välilä, Mayvor Wärn-Rancken ja Suvi-Tuulia Vaara.Ekumeenisen vastuuviikon teemana on vuonna 2023 Pyhä rauha - kristityt rauhan rakentajina. Suunnitteilla on esimerkiksi koulutus, jossa keskitytään lasten ja nuorten kasvurauhaan ja erityisesti siihen, miten seurakunta voi olla turvallinen paikka kasvaa. Koulutus pidetään 25. lokakuuta, mukana järjestäjinä ainakin Suomen Ekumeeninen Neuvosto, ev.-lut. Kirkkohallitus, Step-koulutus ja Lasten ja nuorten keskus.

Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.