SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Ketko-kurssi päätökseen - ekumenian näkymiä ja  todistustenjako 

Kurssin päättötodistuksen saivat Tanja Dahlström ja Lauri Aila. Kuvassa myös ketkosihteerit Aino Vihone ja Kristian Tienhaara sekä SEN:n pääsihteeri Mayvor Wärn-Rancken.Kansainvälisen ja ekumeenisen toiminnan koulutusohjelma eli Ketko on lukuvuodelta 2021-2022  ehtinyt päätökseensä. Kurssi vieraili sunnuntaina 20.3.2022 Suomen Ekumeenisen Neuvoston tiloissa (ev.lut.) Kirkon talolla Helsingissä. Kurssin suorittaneista kaksi pääsi paikalle vastaanottamaan päättötodistukset kokonaan suoritetun kurssin merkiksi. 
Päivän aikana summattiin kurssin antia ja pääsihteeri Mayvor Wärn-Rancken kertoi kurssille Neuvoston toiminnasta ja  ajankohtaisista projekteista. Kahvipöydässä todettiin, että tutustumisvierailut eri kirkkokuntien tiloihin ja jumalanpalveluksiin sekä kasvokkain erilaisten kristittyjen tapaaminen ovat kurssin  tärkeää antia, joka avaa uusia näkokulmia kirkkojen elämään ja yhteistyöhön. 
Lämmin kiitos kaikille Ketkoa toteuttamassa mukana oleville! Ketko toimii  Suomen Ekumeenisen Neuvoston Nuorisojaoston yhteydessä ja on ekumeenisesti suuntautuneiden nuorten aikuisten voimannäyte, jonka mahdollistavat yhdessä  seurakunnat ja muut tahot, jotka osallistuvat kurssin järjestelyihin ja vieraanvaraisesti avaavat ovensa kurssille.

Ensi syksynä käynnistyy taas uusi neljän viikonlopun mittainen kurssikokonaisuus, joka on avoin kaikille osallistua, lisätietoa tulossa myöhemmin!Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.