SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Liiketila myynnissä Etelä-Haagassa - myös vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin

Etelä-Haagassa Helsingissä osoitteessa Vanha viertotie 18 on liiketila myynnissä ja toistaiseksi vuokrattavissa tuntiveloituksella. Ohessa vuokrausesite, jossa on joitakin kuvia liiketilan sisältä. 

Tilassa on ollut yhtiökokouksia, harrastustoimintaa, erilaisia juhlia, joissa vuokraaja on koristellut tilan haluamallaan tavalla. Jopa nimiäisiä ja muistotilaisuuksia on pidetty. Tila on ihanteellinen kalustuksensa puolesta erityisesti opetustoimintaan.

 

Liitteenä myös tilan myyntiesite, jossa on yksityiskohtaiset tiedot hoito- ja rahoitusvastikkeesta. 

 

Tilaa esittelee ja keskustelee lähemmin mahdolliseen vuokraukseen tai kauppaan liittyvistä yksityiskohdista omistaja Armi Salo-Tamminen, GSM 040 583 9438,

 

 

vuokrataan_edullista_kokous-_ja_koulutustilaa_etela-haagassa.pdfmyyntiesite_roof.pdfSuomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.