SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Maahanmuuttajanaiset puhuvat omalla äänellään. Oletko kuulolla?

Sinulla ja seurakunnallasi on mahdollisuus vaikuttaa!


Suomessa asuu monia maahanmuuttajataustaisia naisia, joilla on henkilökohtaista kokemusta ihmisoikeusloukkauksista. Kutsumalla Suomen kaikkien kirkkojen yhteisen ihmisoikeuskampanjan, Ekumeenisen vastuuviikon, lähettilään vierailemaan seurakunnan tilaisuuteen, koulun oppitunnille tai muuhun tapahtumaan pääsette kohtaamaan näitä naisia.

 

Lähettiläät jakavat koskettavia kokemuksiaan naisten tilanteesta lähtömaissa ja Suomessa. Monet lähettiläistä ovat kristittyjä, jotka haluavat kertoa myös uskostaan.

 

Kohtaamisten avulla voimme tukea maahanmuuttajanaisia ja välittää heidän kertomuksiaan eteenpäin!

Lähettilään voit varata ottamalla yhteyttä Vastuuviikon koordinaattoriin. Kutsujalle ei koidu vierailusta kuluja. Lähettiläitä on pääkaupunkiseudulla, Keravalla, Loviisassa, Raumalla, Tampereella, Kristiinankaupungissa, Oulussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Kuopiossa ja Joensuussa. Lähettiläät ovat käytössä koko syksyn ajan. ovat myös käytettävissä (lisää tarinoita tulossa syyskuun aikana).

 

Ekumeenista vastuuviikkoa vietetään 21.-28.10.2018. Lähettiläät ovat käytettävissä koko syyskauden ajan. Lähettiläitä ja heidän kertomuksia kuvaavan näyttelyn saat käyttöösi ottamalla yhteyttä Vastuuviikon koordinaattoriin. Näyttely toimii sekä sähköisenä diaesityksenä että helposti tulostettavana ja seinälle ripustettavana versiona. Syksyn aikana Vastuuviikon verkkosivuille on tulossa myös valmiita toimintavinkkejä ja hartausaineistoa. Asiantuntija-artikkeleita ja lähettiläiden kertomuksia pääsee lukemaan verkkosivuilta jo nyt.

 

Ekumeeninen vastuuviikkoa koordinoi kaikkien Suomessa toimivien kristillisten kirkkokuntien yhteistyöjärjestö, Suomen Ekumeeninen Neuvosto.

 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä Vastuuviikon koordinaattoriin!
Anna Hyvärinen,

   

 

vastuuviikon_lahettilasmainos_2018.pdf

Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.