SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Monikulttuuristuvassa Helsingissä tarvitaan ekumeniaa - webinaaritallenne katsottavissa

Helsingin ekumeeninen toimikunta oli mukana järjestämässä webinaarikeskustelua ekumeenisen rukousviikon päätteeksi. Kolmen eri helsinkiläisen seurakunnan ekumeenikot: Isä Heikki Huttunen (ort.), diakonissa Minna-Sisko Mäkinen (ev.-lut.) ja pastori Petri Viinikkala (hel.) keskustelevat ekumenian monista haasteista, mutta myös merkityksistä monikulttuuristuvassa Helsingissä. Keskustelua juontaa pastori Henri Järvinen (ev.-lut.). Webinaari on nyt katseltavissa seuraamalla linkkiä Youtubeen:
Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräys on käynnissä koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland ordnar en penninginsamling med tillstånd från Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingen pågår  i hela Finland förutom på Åland.