SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Nuori aikuinen, ilmoittaudu kansainväliseen BE1-koulutukseen!

Kansainvälinen ekumeeninen BE1 (BeOne)-koulutus järjestetään ekumeenisella rukousviikolla Budapestissa, Unkarissa 17.-20.1.2019, neljän päivän leirinä torstaista sunnuntaihin.

BE1-kurssi on tarkoitettu eri kirkkojen nuorille aikuisille (18+). Aikaisempaa tietoa ekumeniasta ei tarvita, mutta siitä ei luonnollisestikaan ole haittaa.

BE1-kurssin tavoitteet ovat antaa tietoa ekumeniasta paikallisessa, kansallisessa ja Euroopan kontekstissa, välineitä ymmärtää eri kirkkojen traditioita ja jumalanpalveluselämää, rohkaista osallistumaan ekumeeniseen toimintaan oman kirkon kautta sekä syventää ymmärrystä omasta kristillisestä identiteetistä.

 

BE1-kursseilla kouluttajina toimivat kirkkojen ja kristillisten yhteisöjen palveluksessa työskentelevät asiantuntijat, koulutusohjelman aihepiiriin muuten perehtyneet henkilöt sekä kristillisen yhteisön yhteisöön kuuluvat jäsenet. European Youth Council in Europe EYCE järjestää toimintaansa esittelevän työpajan osana kurssin ohjelmaa.


Kurssilaiset majoittuvat Unkarin Ekumeenisen neuvoston majatalolla. (Myös Ilmaista lattiamajoitusta omalla paltjalla ja makuupussilla pyritään järjestämään).

Kurssimaksu on 150 € kahdenhengen huoneessa täysihoidolla (Ateriamaksu 70 € ilman majoitusta). Avustusta kustannuksiin voi tiedustella Suomen ekumeenisen neuvoston lapsi– ja nuorisotyön jaostolta:

Ilmoittautumislomake:

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta

Kurssin järjestää
Yhteistyössä:
Euroopan kirkkojen konferenssi
Ecumenical Youth Council in Europe (EYCE)
World Student Christian Federation Europe
Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa
Suomen ekumeenisen neuvoston lapsi– ja nuorisotyön jaosto

Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräys on käynnissä koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland ordnar en penninginsamling med tillstånd från Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingen pågår  i hela Finland förutom på Åland.