SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Paikkani maailmassa?

Katri Vihma, Katariina Väisänen, Minna Koskela, Mari-Anna Pöntinen, veli Gabriel Salmela OP, Annastiina Papinaho ja Anna Hyvärinen.

Ei ole aina helppoa hahmottaa, mikä on oma paikka maailmassa tai miten sydämellä olevaa tehtävää kohti kurottaudutaan. Erityisesti opiskelijan silmin voi tulevaisuus näyttää suuren suurelta ja vaativalta kokonaisuudelta. Hahmottamisen helpottamiseksi on yliopistoille perustettu mentoriryhmiä. Helsingissä yhtä näistä ohjaa veli Gabriel Salmela OP. 

 

Mentoroitavat vierailivat 15.2.2017 mentorinsa kanssa SEN:ssa kuulemassa ekumeniasta, Vastuuviikosta ja uskonnonvapaustyöstä. Opiskelijat halusivat asiasisältöjen lisäksi tietää, miten Neuvostoon oli päädytty töihin, millaisia urapolkuja on takana, mitä kaikkea on opiskeltu ja mitä vinkkejä on antaa työnhakuun sekä oman paikkansa löytämiseen työelämässä. 

 

Pääsihteeri Mari-Anna Pöntinen, ihmisoikeusasiantuntija Anna Hyvärinen ja Vastuuviikon koordinaattori Anna Hyvärinen informoivat työaloistaan ja SEN:n toiminnasta yleensä. Vierailu oli ainakin SEN:n väelle virkistävä kohtaaminen ja samalla kurkistus opiskelijoiden tämän päivän haasteisiin. Kohtaamisen päätteeksi kiiteltiin molemmin puolin. 

 

Anna Hyvärinen

Kuva: Sirpa-Maija VuorinenSuomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräys on käynnissä koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland ordnar en penninginsamling med tillstånd från Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingen pågår  i hela Finland förutom på Åland.