SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Pyhää arkea - elokuva nuorista, uskosta, elämästä 

Klikkaa kuvaa ja siirry traileriin.

 

Pyhää arkea kertoo neljän suomalaisen nuoren elämästä eri kirkkokuntien kristittyinä.Elokuvaa kurkistaa ensimmäistä kertaa suomalaisen nuoren pohdintoihin kristittynä elämisestä ekumeenisesta näkökulmasta. Kuva on rosoinen, arkinen, syvällinen.

 

Ohjaaja Heikki Repo kertoo elokuvan syntyvaiheista. (Kuva: A-R Hakala).Elokuva on aiheensa, käsittelytapansa ja kestonsa (30 min.) puolesta erittäin oivallinen uskonnonopetuksen ja seurakuntien nuorisotyön aineistoksi. Se sopii esitettäväksi missä vaan virikkeeksi ja ekumeenisen keskustelun pohjustukseksi.

 

Elokuvan ensi-iltaesitys oli 13.2. elokuvateatteri Orionissa Helsingissä. Elokuva tekstitetään englanniksi ja julkaistaan DVD:nä kevään aikana. Elokuva lähtee festivaalilevitykseen ja sitä voi tilata SEN:sta.

 

Elokuvan on ohjannut Heikki Repo ja se on tuotettu Suomen Ekumeenisen Neuvoston nuorisojaoston ja yhteistyönä.

 Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.