SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Pyhän sydämen kutsu - Suomen katolisessa hiippakunnassa 50 vuotta työskennelleen isä Frans Vossin elämäkerta

Pyhän sydämen kutsu (Amanda-kustannus 2022) on Suomen katolisessa hiippakunnassa 50 vuotta työskennelleen papin, isä Frans Vossin elämäkerta, joka ilmestyy 10.3.2022.
Kirjan toimittaja Elina Grönlund kertoo: "Isä Frans Voss viettää nyt eläkepäiviään Hollannissa oman Pyhän sydämen veljeskuntansa luostarissa.  Isä Farnsin sydäntä lähellä oli ekumeeninen työ, johon hän osallistui monin tavoin. Hän toimi kirkkoherrana Jyväskylän Pyhän Olavin ja Turun Pyhän Birgitan ja autaan Hemmingin seurakunnissa. Lisäksi hän toimi Helsingissa Pyhän Marian seurakunnassa tehden papin tehtäviä ja kehittäen uskontokasvatusta. Minulla on ollut ilo saada tuntea isä Frans ja niinpä mielelläni suostuin, kun hän pyysi toimittamaan kirjan."

Lisätietoja ja tilaukset esimerkiksi 
Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräys on käynnissä koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland ordnar en penninginsamling med tillstånd från Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingen pågår  i hela Finland förutom på Åland.