SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena - uusi kristillinen elämäntaitokirja 

 Annamaija Perkiömäen ja  ja Mayvor Wärn-Ranckenin kahden vuoden työn tulos on kristillinen elämäntaitokirja, jossa kerrotaan ratkaisukeskeisistä työkaluista. Niitä voi käyttää arkielämän haasteissa. Kirja on kirjoitettu kristillisellä arvopohjalla ja jokainen luku päättyy aiheeseen kuuluvaan rukoukseen.


Kirjaa myy esimerkiksi Suomalainen kirjakauppa, Basam Books, Adlibris, Prisman verkkokauppa ja Booky.fi. Annamaijalta ja Mayvorilta voi myös ostaa kirjan, . Kirja maksaa 20€ ja jokaisesta myydystä kirjasta lahjoitetaan 50 senttiä Mielenterveyden Keskusliiton toimintaan.  Lisäksi kirjan voi lainata kirjastoista.

 

Jokaisella meistä on omasta takaa valtavasti voimavaroja ja selviytymiskeinoja elämän haasteiden kohtaamiseen. Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen apuna näyttää, kuinka omia voimavarojaan voi tunnistaa ja vahvistaa. Olennaista on oppia siirtämään huomio ongelmien sijasta ratkaisuihin: ratkaisujen etsimiseen ja löytämiseen.
Teos esittelee käytännöllisiä työkaluja erilaisiin ongelmatilanteisiin. Kirjaan kootut kertomukset erilaisista selviytymiskokemuksista tarjoavat vertaistukea.
Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen apuna on oivallinen matkakumppani elämän yllättäviinkin käänteisiin: sen sivuille voi palata uudelleen ja uudelleen.

Kirjan kirjoittajat Annamaija Perkiömäki ja Mayvor Wärn-Rancken ovat ratkaisukeskeisiä lyhytterapeutteja. Heillä on molemmilla taustallaan pitkä työura seurakunnissa ja laaja kokemus ihmisten erilaisten ongelmien kohtaamisesta.


 
Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.