SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Restoratiivisen lähestymisen ja sovittelun peruskurssi

Restoratiivisen lähestymisen ja sovittelun -peruskurssi järjestetään Helsingissä viisipäiväisenä lähikoulutuksena (kolmessa osassa: 3.-4.4., 27.-28.4. ja 11.5.). Kyseinen kurssi on suunnattu erityisesti seurakunnissa, vastaavissa yhteisöissä tai muissa yhteisötyötä tekevissä organisaatioissa työskenteleville ihmisille, jotka tarvitsevat konfliktien ehkäisemiseen ja ratkaisemiseen sovittelun ja sovinnon rakentamisen taitoja.

 

 Kurssi antaa valmiudet toimia restoratiivisena sovittelijana sekä työkaluja edistää restoratiivisia kohtaamisia omassa yhteisöissä, vaikka ei sovittelijana suoraan tulisikaan toimimaan. Pääkouluttajana toimii Suomen Sovittelufoorumi ry:n ohjelmajohtaja, sovittelija FT Maija Gellin.

 

Lisäksi eri aikoina sovittelukurssin käyneille järjestetään noin kerran vuodessa maksuttomasti yhteisiä reflektiotapaamisia, joissa osallistujat pääsevät mm. syventämään osaamistaan ja jakamaan vertaistuellisesti kokemuksia kurssin oppien hyödyntämisestä eri puolelta Suomea keskenään.

 

Ilmoittautumisaikaa on 24.3. asti ja kurssin hinta 350e/osallistuja. Lisätietoja kurssista ja sen sisällöistä löytyy suoraan ilmoittautumisen yhteydestä täällä:

 Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.