SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Kaupungintalossa

Kaupungin vastaanotolla emäntänä toimi hyvinvoinnin edistämisen johtaja Heli Norja. Uusrenessanssia edustavan vaikuttavan kauniin kaupungintalon kattokruunujen alla hän kertoi kaupungin historiasta ja nykypäivästä. 

 

Kuopion kaupungintalo rakennettiin vuosina 1882–1885. Jossain vaiheessa 1900-luvulla oli päätetty vähän uudistaa ja kauniit seinämaalaukset maalattiin umpeen ja upeat kattokruunut kärrättiin vintille. 1970-luvun peruskorjauksessa vanha, vaikuttava ornamentiikka palautettiin ja kattokruunut entisöitiin. 

 

Nyt on kaikki kohdallaan. Kuopion kaupungintalossa työskentelee nykyisin yli 50 henkilöä. Kaupunginjohtajan, palvelualuejohtajien ja johdon sihteereiden työtilat ovat kaupungintalon toisessa kerroksessa. Toisessa kerroksessa kokoontuu myös kaupunginhallitus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kaupunginkanslia, henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämispalvelu sekä markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelu. Kellarikerros on varasto- ja arkistokäytössä ja ullakkotiloihin on 1980-luvulla rakennettu neuvotteluhuone aputiloineen.

 

Heli Norja keskusteli kaikkien vieraiden kanssa. Hän on hyvin perehtynyt myös kirkolliseen elämään ja monta mielenkiintoista aihepiiriä löytyi illan mittaan.

 


Arkkipiispa Kari Mäkinen kiitti kaupunkia ja johtaja Heli Norjaa miellyttävästä vastaanotosta ja toivotti runsasta Jumalan siunausta. Iltavirtenä laulettiin: Tule kanssani, Herra Jeesus.Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.