SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Suojellaan Lapsia ry:n maksuttomat materiaalit lasten suojelemiseksi seksuaaliväkivallalta

 Suojellaan Lapsia ry ennaltaehkäisee lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa, häirintää ja houkuttelua kokonaisvaltaisesti, tutkimuspohjaisin menetelmin ja keinoin. Järjestö tuottaa maksuttomia materiaaleja lapsiin kohdistuvan seksuaalisen häirinnän, houkuttelun ja seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisemiseksi ja tietoa traumainformoiduista lastenkirjoista ja muista materiaaleista seksuaaliväkivallan uhriksi joutuneiden lasten toipumista tukemaan mm. suomen-, ukrainan- ja venäjänkielinen

 

Kaikki materiaalit löytyvät aineistopankista

 

Tässä suorat linkit maksuttomiin materiaaleihimme eri ikäisille lapsille:

 

 (Digiturvataitotuokiot 5v ylöspäin )

 


 

 

 

Suojellaan Lapsia ry:llä on  on kattava ruotsinkielinen sivusto lasten suojelemiseksi kaikelta seksuaaliväkivallalta ja asiantuntijamme aiheesta.

 

Tietoa uusimmista materiaaleista ja tärkeistä lasten suojelua seksuaaliväkivallalta edistävistä kampanjoista saa myös tilaamalla uutiskirjeen:

 Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.