SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Suomen Ekumeeninen Neuvosto hakee KETKOSIHTEERIÄ

 

Ai siis mikä Ketko? No siis tietenkin suomalaisen ekumeenisen liikkeen nuorten lippulaiva! Kansainvälisen ja Ekumeenisen Toiminnan Koulutusohjelma ei ole vain tuhti tietopaketti eri kristillisten yhteisöjen elämästä vaan myös ekumeeninen elämys, joka taatusti jättää jäljen myös järjestäjään.

 

Kiinnostaisiko sinua hypätä mukaan tämän lippulaivan ruoriin? Ketkosihteerinä et ainoastaan kehitä omia organisointi- ja tapahtumanjärjestäjän kykyjäsi, vaan saat myös huikeita näköaloja eri kristillisten yhteisöjen elämään ja tutustua hienoihin tyyppeihin eri kristillisistä perinteistä.

 

Ketkosihteerin tehtävä sopii mainiosti opiskelujen lomaan, ja miksei työelämänkin. Mikäli rinnassasi sykkii kiinnostus ekumeniaa kohtaan, ja rohkeus kohdata uusia ihmisiä, tämä tehtävä voisi olla juuri sinulle.

 

Hakemukset pyydetään toimittamaan 9.8.2020 mennessä.

 

Hakulomake ja tarkemmat tiedot tehtävästä: 

 

Lisätietoja antaa ketkokoordinaattori Lasse Lindberg, 

 

 Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.