SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Tietäjiä vierailta mailta SEN:ssa

Nora Repo, Perry Johansson, Heikki Huttunen ja Sirpa-Maija Vuorinen.

Joulunaika tuo iloksemme ulkomailla työskenteleviä maanmiehiämme ja -naisiamme. Tänään kolmantena joulupäivänä 27.12.2016 SEN:ssa vierailivat Euroopan kirkkojen konferenssin pääsihteeri, rovasti Heikki Huttunen ja Belgradissa asuva uskontieteilijä, FT Nora Repo. 

 

SEN:n henkilökunta oli loma-ajasta johtuen vajaa, mutta keskustelu kävi kuitenkin vilkkaana, kun käsittelimme eri kielet, kulttuurit, uskonnot ja lopulta myös tv-sarjat. Painopiste dekkareissa. 

 

Abrahamin lasten jouluseimen äärellä nautimme kahvit ja kokoonnuimme antoisan keskusteluhetken päätteeksi ryhmäkuvaan. 

 

Sirpa-Maija Vuorinen

Kuva: Aino-Maija VuorinenSuomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.