SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Tulkoon Sinun Valtakuntasi -rukoustapahtuma tulee taas helatorstaista helluntaihin

Helatorstaista helluntaihin (26.5.–5.6.2022) kestävä ”Tulkoon Sinun Valtakuntasi” -tapahtuma kutsuu ihmisiä rukoilemaan.

Sivustolta  voi tilata sähköpostiinsa rukouskalenterin. Tällöin joka aamu tulee omaan sähköpostiin tietoa, minkä puolesta voi juuri sinä päivänä rukoilla. Sivustolle tulee myös suomennettuna Canterburyn arkkipiispan Justin Welbyn kirjoittama Novena eli teksti, jossa mietiskellään ja kutsutaan mietiskelemään Ensimmäisen Pietarin kirjeen tekstiä.

 

löytyvät myös muun muassa pääsihteeri Mayvor Wärn-Ranckenin ja SEN:n puheenjohtaja, arkkipiispa Tapio Luoman videot, joissa he kutsuvat ihmisiä rukoilemaan.

 

Tulkoon Sinun Valtakuntasi  -tapahtuma on ekumeeninen ja kansanvälinen liike. Se on saanut alkunsa vuonna 2016 Englannin kirkon parissa. Järjestäjinä Suomessa ovat Kansan Raamattuseura, Hengen uudistus kirkossamme, Hiljaisuuden ystävät, Tuomasyhteisö, Suomen Anglikaaninen kirkko ja  Suomen ev. lut. kirkko.  

 

Lisätietoja:
Tuomas Mäkipää. Suomen Anglikaaninen kirkko, , p. 050 309 9132 
Ulla Saunaluoma, Kansan Raamattuseura, , p. 020 768 1625 Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräys on käynnissä koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland ordnar en penninginsamling med tillstånd från Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingen pågår  i hela Finland förutom på Åland.