SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Tulkoon sinun valtakuntasi -kampanja kutsuu suomalaisia rukoilemaan yhdessä

Helatorstaista helluntaihin kestävä Tulkoon Sinun Valtakuntasi -kampanja kutsuu suomalaisia rukoilemaan yhdessä. Videolla Suomen Ekumeenisen Neuvoston pääsihteeri Mayvor Wärn-Rancken kertoo rukouksen merkityksestä itselleen.

 

Tulkoon sinun valtakuntasi -tapahtuma alkaa helatorstaina Agricolan kirkossa Helsingissä viettävästä rukoushetkestä 13.5. klo 16 ja päättyy helluntaina 23.5. vietettävään Tuomasmessuun.

 

Tapahtuman ytimessä ovat myös rukoushetket, joita vietetään tapahtuman aikana klo 8.30, 12.00, 17.30, 19.00 ja 21.30. Kaikkiin näihin pääsee osallistumaan tapahtuman . Tapahtuman voi myös ladata virikemateriaaliksi rukouspäiväkirjan ja virikemateriaalin rukouksia varten. Näissä on jokaiselle päivälle omat tekstinsä.

 

”Ajatus on se, että helatorstaista helluntaihin yhdessä muiden kristittyjen kanssa ympäri maailman rukoilemme meille tärkeiden ihmisten ja meille tärkeiden asioiden puolesta. Tämä rukouskampanja perustuu Apostolien teoissa kuvattuun tapahtumaan, jossa opetuslapset Jeesuksen taivaaseen astumisen jälkeen rukoilivat keskenään yhdessä ja odottivat Pyhää Henkeä”, kirkkoherra Tuomas Mäkipää Suomen Anglikaanisesta kirkosta kertoo.

 

Tulkoon sinun valtakuntasi on osaa maailmanlaajuista ”Thy Kingdom Come” -rukoushaastetta. Rukousliike syntyi vuonna 2016, kun Canterburyn ja Yorkin arkkipiispat kutsuivat ihmisiä rukoilemaan. Järjestäjinä Suomessa ovat Kansan Raamattuseura, Hengen uudistus kirkossamme, Hiljaisuuden Ystävät, Tuomasyhteisö, Suomen Anglikaaninen kirkko ja Suomen evankelis-luterilainen kirkko.

 

Lisätietoja:

Tuomas Mäkipää, Suomen Anglikaaninen kirkko, , p. 050 309 9132

Ulla Saunaluoma, Kansan Raamattuseura, , p. 020 768 1625 

 
Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.