SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Usko, toivo ja yhteys - vierailu kristillisen radion maailmaan

Toimitusjohtaja Sami Jalonen, päätoimittaja Kirsi Rostamo ja SEN.n pääsihteeri Mayvor Wärn-Rancken.Radio Dein toimitusjohtaja Sami Jalonen.

 Suomen Ekumeenisen Neuvoston henkilökunta, pääsihteeri Mayvor Wärn-Rancken ja koordinaattorit Suvi-Tuulia Vaara ja Sarah Tiainen vieraili Radio Dein tiloissa Helsingin Ruskeasuolla torstaina 20.4.2023. Radio Dei on tullut tunnetuksi suomalaisille jo 25 viiden vuoden ajan. Päätoimittaja Kirsi Rostamo elämäntyö sai myös kunniamaininnan RadioGaalassa 1. huhtikuuta. Radio Dein 26 taajuutta tavoittavat yli 4 miljoonaa suomalaista ja viikoittain kuuntelijoita on noin 120 000, kuukausittain noin 300 000 kuuntelijaa.  Radio Dei haluaa jakaa uskoa, toivoa ja luoda yhteyttä.  Dei Plus on mobiiliaplikaatio, jonka Radio Dei julkaisi vuonna 2022. Mobiiliaplikaatiossa voi kuunnella ohjelmia jälkikäteen.

 

Päätoimittaja Kirsi Rostamo esitteli Radio Dein tiloja ja sen syntyhistoriaa. Toimitusjohtaja Sami Jalonen kertoi Radio Dein visiosta ja tulevaisuudesta. Radio Dei haluaa olla häpeilemättä kristillinen monimediatalo. Radio Dei haluaa tarjota eri kohderyhmille ajankohtaista ja laadukasta ohjelmasisältöä eri aiheista noin 80 yhteistyökumppaninsa kanssa. Sami Jalosen mukaan ihmiset elävät erilaisissa mediakuplissa, ja sen takia on tärkeää tavoittaa nämä ihmiset eri kanavien kautta.  Radio Deitä ohjaavat kristilliset arvot  ja se haluaa tehdä yhteistyötä laajasti eri toimijoiden kanssa.

 

Suomen Ekumeenisen Neuvoston henkilökunta sai paljon arvokasta tietoa omalle työlleen ja heitä haastateltiin ekumeniasta ja SEN:n toiminnasta ohjelmassa, joka lähetetään Radio Deissä torstaiaamuna 27.4.Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.