SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Ymmärryksen ja hämmennyksen hetkiä – tarinateatteri-ilta uskontojen kohtaamisesta

USKOT-foorumi, Suomen evankelis-luterilainen kirkko ja Suomen Ekumeeninen Neuvosto järjestävät yhdessä Tarinateatteri Foxtrottin kanssa uskontojen kohtaamisen illan osana YK:n Uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikkoa 5.2.2019 kello 19 Nukketeatteri Sampossa, Helsingissä (Erottajankatu 7). 

Tarinateatteri on improvisaatioon perustuva teatterin muoto: jokainen esitys on erilainen ja rakentuu yleisön ja esiintyjien vuorovaikutuksessa, yhteisöllisessä luovassa prosessissa. Yleisön roolina on katsomisen lisäksi kertoa tarinoita sekä jakaa omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan muiden paikallaolijoiden kanssa. Ohjaaja antaa yleisön kertomuksille dramaturgisen muodon, jonka näyttelijät puolestaan esittävät improvisaation keinoin. Jokainen katsoja toimii osana tarinateatteria haluamallaan tavalla, joko tarkkaillen tai aktiivisesti osallistuen. Kaikkien ei tarvitse olla äänessä, vaan myös katsojia tarvitaan!

Esityksen kantavana teemana on eri uskontojen välinen kohtaaminen. Voit miettiä jo etukäteen, millaisen tarinan elämästäsi haluaisit jakaa tai saapua esitykseen tyhjin käsin ja avoimin mielin. Tervetuloa jakamaan ajatuksiasi ja kuulemaan muilta uskontojen kohtaamisesta arjessa!

Lipun (7€) voi ostaa kätevästi USKOT-foorumin  ja tapahtuma löytyy myös .Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.