SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Mitä malliksi?

Matka monikulttuurisuuden mallimaahan alkoi olla lopuillaan. Bussi tuli noutamaan kohti lentokenttää ja jäimme mietteisiimme, että mitä opimme, mitä jäi mieleen. Mukana oli monia opettajia ja kasvattajia. Monikulttuurisessa yhteiskunnassa elämiseen hyvät eväät antaa uskonnonopetus. 

 

Uskontojen lukutaito on nykyajan kehityksen polttopisteessä. Tämän ovat huomanneet Anglikaanisen kirkon virkamiehetkin kun ovat satsanneet uskontokasvatuksen lisäämiseen kouluissa. Kiintoisaa oli myös kuulla kirkon ylläpitämistä kouluista, joihin kaikki haluavat lapsensa laittaa – uskonnollisesta vakaumuksesta riippumatta. Uskonnot eivät ole kadonneet, ne näkyvät kaikkialla ja kutsuvat kaikkia rauhaan.Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräys on käynnissä koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland ordnar en penninginsamling med tillstånd från Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2020/1503. Insamlingen pågår  i hela Finland förutom på Åland.