SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Lähetyspyhä 2009, Rakkauden kaksoiskäsky

 
Kristittyjen yhteistä ekumeenista lähetyspyhää vietetään 10.–11.10.2009. Teema on Rakkauden kaksoiskäsky ja se on valittu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkkovuoden teeman ja tekstien mukaan. Tavoitteena on Raamatun tekstien äärellä käsitellä lähetystyön näkökulmaa.

 

Kuluvana vuonna vietämme suomalaisen lähetystyön alkamisen 150-vuotisjuhlaa, jota varten Suomen Lähetysseura on valmistanut .

 

Meillä on paljon aihetta viettää tätä juhlavuotta, sillä ensimmäisestä lähetyskolehdin keräämisestä 1800-luvun alkupuolella ja SLS:n perustamisesta alkoi mittava suomalainen lähetystyö. Nyt saamme eri kirkoissa ja seurakunnissa osallistua kiitollisin mielin Jumalan lähetystyöhön.

 

Tavoitteena on, että ekumeenisen lähetyspyhän aineisto voisi palvella saarnana tai muun hengellisenä aineistona erilaisissa tilaisuuksissa. Aineisto tarkoitettu käytettäväksi pitkin syksyä, kun kirkoissa ja yhteisöissä vietetään lähetystyön juhlaa.Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräyslupa on voimassa 9.11.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland har ett penninginsamlingstillstånd beviljat av Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingstillståndet är i kraft fr.o.m. 9.11.2021 tills vidare i hela Finland föruton på Åland.