SUOMEN EKUMEENINEN NEUVOSTO

EKUMENISKA RÅDET I FINLAND

FINNISH ECUMENICAL COUNCIL

Ekumeeninen rukousviikko: Onko Kristus jaettu? 

 

Veijo Koivula esitteli vuoden 2014 rukousviikon teemaa ja valmisteluja. On kyse suomalaisittain juhlavuodesta, sillä ensi vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun säännöllisen ekumeenisen rukousviikon vietto on aloitettu Suomessa.

 

Tällä kertaa teemana on Aihe ja siihen liittyvä aineisto perustuvat Paavalin kirjeeseen Korinttilaisille (1. Kor. 1:13) sekä kanadalaisen ekumeenisen työryhmän työskentelyyn. Aineisto on suomennettavana ja valmistuttuaan se julkaistaan SEN:n kotisivuilla.Suomen Ekumeeninen Neuvosto / Ekumeniska Rådet i Finland       Eteläranta 8 / Södra kajen 8            PL / PB 210          00131 Helsinki / Helsingfors


Lahjoita Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa. Keräysnumero on RA/2021/1503 ja keräys on käynnissä koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Donera  Ekumeniska Rådet i Finland ordnar en penninginsamling med tillstånd från Polisstyrelsen. Insamlingsnumret är RA/2021/1503. Insamlingen pågår  i hela Finland förutom på Åland.